HOZIRGI OʻZBEK TILIDA MANTIQIY VA OBRAZLI PERIFRAZALARDAN FOYDALANISH - Fozilov, Odil (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Ushbu maqolada genetik jihatdan noqardosh boʻlgan ingliz va oʻzbek tillaridagi perifrazaning stilistik vosita sifatida foydalanishi tadqiq qilingan. Maqolada logik va koʻchma maʼnoli perifrazadan stilistik vosita sifatida foydalanish turli xil matnlarda keltirilgan misollar