BOSHLANGʻICH SINFDA OʻQITISHNING ZAMONAVIY TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISH USULLARI - Allayeva, Hafiza (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Boshlangʻich sinfda oʻqitishning zamonaviy texnologiyalaridan foydalanish oʻquvchilarning bilim olish jarayonini yanada qiziqarli, samarali va innovatsion qilishga xizmat qiladi. Ushbu maqolada zamonaviy pedagogik texnologiyalarning mohiyati, ularni boshlangʻich sinf oʻquv jarayoniga tatbiq qilish usullari va natijalari haqida soʻz boradi. Tadqiqot natijalari shuni koʻrsatdiki, zamonaviy texnologiyalar oʻquvchilarning bilim olish motivatsiyasini oshiradi, mustaqil fikrlash va ijodkorlik koʻnikmalarini rivojlantiradi.