MUSTAQILLIKNING DASTLABKI YILLARIDA QASHQADARYODA YENGIL SANOAT SOHASIDA AMALGA OSHIRILGAN ISLOHOTLAR VA ULARNING NATIJALARI - Qurbonov, Abbos (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Mazkur maqolada mustaqillikning dastlabki yillarida Oʻzbekiston janubiy viloyati Qashqadaryoda yengil sanoat sohasida amalga oshirilgan islohotlar va ularning natijalari ilmiy asosda tahlil qilingan.