MAʼNAVIY TRANSFORMATSIYANING ISTIQBOLLARI: INNOVATSION GʻOYA VA LOYIHALAR - Bozorov, Suxrob (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Mazkur maqolada maʼnaviy transformatsiya jarayonlarining istiqbollari, uning jamiyat taraqqiyotiga taʼsiri hamda innovatsion gʻoya va loyihalar bilan bogʻliq jihatlari tahlil qilinadi. Globallashuv va raqamli inqilob shart-sharoitlarida maʼnaviy-axloqiy qadriyatlarning rivojlanishi, yangi innovatsion yondashuvlarning ahamiyati va ularni jamiyatga tatbiq etish mexanizmlari koʻrib chiqiladi. Shuningdek, Oʻzbekiston misolida maʼnaviy-maʼrifiy sohada amalga oshirilayotgan islohotlar, zamonaviy texnologiyalar va ijtimoiy tashabbuslarning roli tahlil qilinadi.