INGLIZ VA OʻZBEK MAQOLLARIDA “BOYLIK” VA “FAQIRLIK” KONSEPTLARINING AKSIOLINGVISTIK TAHLILI - Tadjiyeva , Mastura; Umarxonova, Dilafruz (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Ushbu maqolada ingliz va oʻzbek maqollarida “boylik” va “faqirlik” aksiologik konseptlari qoʻllanishining aksiologik xususiyatlari ochib berilgan hamda mazkur konseptlarni ifodalovchi ingliz va oʻzbek maqollarining umumiy va farqli jihatlari tahlil qilingan.