QONUNIY KUCHGA KIRGAN SUD HUJJATLARINI YANGI OCHILGAN HOLATLAR BOʻYICHA QAYTA KOʻRISHNING AYRIM MASALALARI - Xolov, Utkir (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Ushbu maqolada qonuniy kuchga kirgan sud hujjatlarini yangi ochilgan holatlar boʻyicha qayta koʻrish instituti, uning mazmun-mohiyati, hozirda milliy qonunchiligimizda belgilangan qoidalari, bu boradagi ayrim masalalar, ularning yechimlari haqida fikr yuritilgan.