INKLYUZIV TAʼLIMINI TAKOMILLASHTIRISHDA QONUNCHILIK BAZASINING ROLI - Zairov, Asadbek (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Mazkur maqolada inklyuziv taʼlim tushunchasi batafsil tahlil qilinib mazmun mohiyati keng ochib berilgan. Shuningdek, inklyuziv taʼlim tizimini takomillashtirishda sohaning qonunchilik bazasi va meʼyoriy huquqiy hujjatlarning roli koʻrsatib oʻtilgan. Bundan tashqari taʼlimda inklyuzivlikni taʼminlash bilan bogʻliq muammolar atroflicha yoritilgan.