OʻQUVCHI SHAXSINI SHAKLLANTIRISHDA SANʼATNING OʻRNI - Zubaydullayev, O‘ktam (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Mazkur maqolada boʻlajak oʻqituvchilarni art –pedagogikasi asosida kasbiy faoliyatga tayyorlashda zamonaviy taʼlim texnologiyalaridan foydalanishning didaktik taʼminoti, taʼlimning toʻlaligicha standartlashtirishga yoʻnaltirilganligi texnologik yondashish imkoniyatlari ilmiy nazariy jihatdan tahlil qilingan. Shuningdek maqolada boʻlajak oʻqituvchilarni shaxsga yoʻnaltirilgan taʼlim-tarbiya jarayonini rivojlantirishga oid koʻnikmalarini shakllantirish maqsadida bir qator oʻquv oʻyinlaridan foydalanishni pedagogik jihatlari atroflicha yoritib berilgan.