BOʻLAJAK MUSIQA OʻQITUVCHISINI KASBIY-PEDAGOGIK FAOLIYATGA TAYYORLASH: MUAMMO VA YECHIMLAR - Raximov, Nurillo (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Ushbu maqola pedagogik oliy taʼlim muassasalarida umumtaʼlim maktablarining boʻlajak musiqa oʻqituvchilarini tayyorlashdagi kechagi va bugungi holati, mutaxassislarni tayyorlashdagi kelajakda qilinishi zarur boʻlgan ishlar yuzasidan muallifning oʻz fikrlari bayon qilingan.