OʻZBEKISTON RESPUBLIKASIDA FARMATSEVTIKA SANOATINING RIVOJLANISHI: TARIXIY TAHLIL VA NATIJALAR (1991-2024 YILLAR) - Mamatqulov, Bekzod; Negmatova, Dilafro'z (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Ushbu maqolada 1991-2024-yillarda Oʻzbekiston Respublikasida farmatsevtika sanoatining rivojlanishi, respublika iqtisodiyotida farmatsevtika sanoatining ulushi, mamlakat rivojlanishida ushbu sohaning oʻrni hamda ahamiyati ilmiy manbalar asosida tahlil etiladi.