BOʻLAJAK GEOGRAFIYA OʻQITUVCHILARINING LOYIHALASH KOMPETENTLIGINI RIVOJLANTIRISH MUAMMOLARI - Alimkulov, Jamshid (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Mazkur maqolada boʻlajak geografiya oʻqituvchilarining loyihalash kompetentligini rivojlantirish bilan bogʻliq muammolar tahlil qilinadi. Geografiya taʼlimida loyihaviy yondashuv oʻqituvchilarning innovatsion fikrlashini shakllantirish, oʻquv jarayonini samarali tashkil etish hamda zamonaviy pedagogik texnologiyalardan foydalanish imkoniyatlarini kengaytirishda muhim omil sifatida koʻrib chiqiladi.