DAVLAT XIZMATLARI VA FUQAROLIK-HUQUQIY XIZMATLAR TUSHUNCHASI HAMDA OʻZIGA XOS XUSUSIYATLARI - Xodjiyev, Yunus (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Mazkur maqolada davlat xizmatlari koʻrsatishning tushunchasi, uning fuqarolik-huquqiy xizmatlardan tubdan farq qilishi, bu xizmatlar yuridik va jismoniy shaxslarga u yoki bu xizmatni koʻrsatishga vakolatli davlat organlari tomonidan koʻrsatilishi tahlil qilindi. Shuningdek, davlat xizmatlarini koʻrsatish natijasida manfaatdor shaxslar maʼmuriy organlarning maʼmuriy hujjatiga ega boʻlishlari alohida koʻrsatib oʻtildi.