PEDAGOGLARNING MAʼNAVIY-AXLOQIY VA KASBIY RIVOJLANTIRISHDA AJDODLAR MAʼNAVIY MEROSINING OʻRNI (“SILSILAT UL-ORIFIYN VA TAZKIRATU-S-SIDDIQIYN” ASARI MISOLIDA) - Alimov, Mansur (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Ushbu maqolada ruhiy tarbiya shayxlari tomonidan ilgari surilgan ustozning maʼnaviy va axloqiy fazilatlari toʻgʻrisidagi qarashlarini zamonaviy pedagogik faoliyatning nazariy asosini tashkil etadigan kasbiy odoblar va axloqiga transformatsiya qilish mumkinligi manbalar asosida tadqiq etilgan.