TADBIRKORLIK FAOLIYATINI BOSHQARISHDA RAHBARLIK USLUBI: AVTOKRATIK RAHBARLAR - Amonov, Mehriddin (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Maqolada tadbirkorlik faoliyati boshqarishda qoʻllaniladigan rahbarlik uslubi – avtokratik rahbarlik haqida toʻxtalib oʻtilgan. Avtokratik rahbarlik uslubining ijobiy va salbiy jihatlari tahlil etilib, nazariy jihatdan asosiy yutuqli sifatlari keltirib oʻtilgan. Shu bilan birgalikda tadbirkorlik faoliyatida avtokratik rahbarlik uslubidan samarali foydalanish yuzasidan takliflar berilgan.