IJTIMOIY ZIDDIYATLAR VA IJTIMOIY FALSAFIY TALQINLAR - Majidov, Sodiqjon (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Ushbu maqolada ijtimoiy ziddiyatlarning mohiyati, kelib chiqish sabablari va jamiyatdagi roli kabi masalalarni ijtimoiy falsafiy nuqtai nazardan tahlil qilingan. Ziddiyatlarning turli xil shakllari, ularning ijobiy va salbiy oqibatlari, shuningdek, ularni hal etish yoʻllari koʻrib chiqilgan.