HAQORAT VA TAHDIDLAR BILAN BOGʻLIQ DAʼVOLARNI SUD-LINGVISTIK EKSPERTIZADAN OʻTKAZISH ALGORITMI - Otajonova, Dildor (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Ushbu maqolada raqamli texnologiyalar davrida haqorat va tahdidlar bilan bogʻliq daʼvolarni sud-lingvistik ekspertizadan oʻtkazish algoritmi va ushbu sohada amalga oshirilgan ishlar va natijalar yoritib berilgan.