ЯНГИ ЎЗБЕКИСТОНДА ФУҚАРОЛАР ЎЗИНИ ЎЗИ БОШҚАРИШ ОРГАНЛАРИНИНГ ФУҚАРОЛИК-ҲУҚУҚИЙ МУНОСАБАТЛАРДА ИШТИРОКИ - Чориева , Хуршидабону (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Ушбу мақолада жамият ва давлатда асосий функция вазифасини бошқарувчи орган сифатида ташкил топган, давлатнинг юксалшига асосий хизмат қилувчи орган сифатида, давлат бошқарувининг энг кичик бўғини бўлган ўзини ўзи бошқариш органларининг бугунги кундаги фаолияти ҳуқуқий муносабатлардаги иштироки илмий жиҳатдан тадқиқ этилган.