FUTBOLCHILARNI TAYYORLASHDA TA’LIM VA MASHG‘ULOTNING ASOSIY QONUN-QOIDALARINI AMALGA OSHIRISH - Oblanazarov , Faxriddin (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Ta’lim va mashg‘ulotning asosiy qonun-qoidalarga tarbiya beruvchi ta’lim qoidalari, onglilik va faollik qoidalari, ko‘rsatmalilik qoidalari, tizimlilik qoidalari, puxtalik qoidalaridan iboratdir.