MA’NAVIY BARKAMOL INSON TUSHUNCHASI VA UNING MOHIYATI - Xudoykulov, Azamat; Beshimova, Aziza (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Ushbu maqola barkamol avlodni tarbiyalashda mamlakatimizda amalga oshirilayotgan maʼnaviy islohotlar, taʼlim tizimi, gʻoyaviy-mafkuraviy tarbiyalarni uygʻun holda rivojlanishini amalga oshirish maqolaning ilmiy yangiligi; ularning uzviyligi, bir-biri bilan mutanosibligini taʼminlashni оʼrganish maqolaning ilmiy-amaliy ahamiyati hisoblanadi.