QUYI AMUDARYO VA BUXORO-QORAKOʻL HUDUDI MANZILGOHLARINING MODDIY ASHYOLARDA AKS ETISHI - Sultanov, Samandar (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Maqolada Janubiy Orolboʻyi va Quyi Zarafshon vodiysi bronza davri manzilgohlarida arxeologik izlanishlar tarixi tahlil qilingan.