TADBIRKOR VAZIFALARI VA SHAXSIY SIFATLARI - Taylyakova, Feruzaxon (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Ushbu maqolada tadbirkorlik faqat moliyaviy manfaat emas, balki ijtimoiy taraqqiyotga ham xizmat qilishi, shu bois, tadbirkorning vazifalari va shaxsiy sifatlarini chuqur anglash – samarali biznes yuritish va mamlakat iqtisodiyotiga hissa qoʻshishda muhim ahamiyatga ega ekanligi masalalari yoritilgan.