TOSHKENT PROTEZ-ORTOPEDIYA SANOAT KORXONASINING FAOLIYATI (1941-1945 YILLAR) - Siddiqov, Mirshod (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Mazkur tadqiqot ishida, Toshkent protez-ortopediya sanoat korxonasining faoliyati, uning xato va kamchiliklari, urush nogironlarning protez buyumlari bilan ta’minlaganlik darajasi, Oʻzbekiston SSR Itimoiy ta’minot minstrlarning bu borada qabul qilgan qarorlari kabi masalalar tahlil qilingan.