HUJJATCHILIK TARAQQIYOTINING ILMIY-NAZARIY ASOSLARI - Hatamova, Kamola (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Maqolada tijorat hujjatlarining nazariy va ilmiy asoslari muhokama qilinadi. Til siyosatiga oid davlat dasturlari, Prezident farmonlari, qarorlari, hujjatlashtirishni shakllantirish bosqichlari yoritilgan.