PORTLASHDAN KEYIN KO‘ZDAN KECHIRISH DAVOMIDA OLINGAN ASHYOVIY DALILLAR BO‘YICHA TAYINLANADIGAN PORTLASH-TEXNIK VA PORTLOVCHI MODDALAR EKSPERTIZALARI HAL ETADIGAN MASALALAR - Abulxayrov, Rustamxon (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Ushbu ilmiy maqolada portlashdan keyin ko‘zdan kechirish jarayonida olingan ashyoviy dalillar bo‘yicha tayinlanadigan portlash-texnik va portlovchi moddalar ekspertizalar tayinlashning o‘ziga xos xususiyatlari yuzasidan asoslantirilgan fikrlar bildirilgan. Shuningdek, portlash-texnik va portlovchi moddalar ekspertizalarining vazifalari, tadqiqot obektlari, hal etadigan masalalari bayon etilgan.