MUSTAQILLIK YILLARIDA URGANCH SHAHRI QIYOFASINING OʻZGARISHI - Allaberganova, Roʻzigul (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Ushbu maqolada mustaqillik yillarida Oʻzbekistonda shaharsozlik har jihatdan rivojlanib borayotganligi Urganch shahri misolida ochib berilgan. Shuningdek Urganch shahrining ijtimoiy-iqtisodiy madaniy rivojlanishi haqida soʻz yuritiladi.