“BOSHQARISHDA AXBOROT TEXNOLOGIYALARI” O‘QUV FANINING “QARORLAR QABUL QILISHNI QO‘LLAB-QUVVATLASH TIZIMLARI” MODULI BO‘YICHA AMALIY DARSLAR MAZMUNIGA OID - Karimov, Akramjon (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Maqolada qarorlar qabul qilishni qo‘llab-quvvatlash tizimlaridan ayrimlarining imkoniyatlari ko‘rib chiqilgan, ularni “Boshqaruvda axborot texnologiyalari” o‘quv fani doirasida o‘rganish talabalarning qaror qabul qilishning muqobil usullari va vositalari bo‘yicha bilim va ko‘nikmalarini mustahkamlaydi.