ATMOSFERA HAVOSINI MUHOFAZA QILISH QONUNCHILIGI IJROSI USTIDAN PROKUROR NAZORATI - Rasulov, Baxtiyor (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Maqolada Atmosfera havosini muhofaza qilish qonunchiligi ijrosi ustidan prokuror nazoratining oʻziga xos xususiyatlari, huquqiy asoslari, milliy qonunchilik holati va uning tahlili asosida fikr va mulohazalar yuritiladi, shuningdek, ushbu sohada prokuror nazoratini taʼminlash dolzarb ekanligi bilan bogʻliq xulosalar qilinadi.