OʻZBEK TILIDA HAYVON OBRAZLARINING FRAZEOLOGIZMLARDA VA MAQOLLARDA INSON XARAKTERI VA XULQINI IFODA ETISHI - Naimova, Parvina (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Ushbu maqolada adabiy asarlarda va kunlik muloqot matnida koʻp uchraydigan frazeologizmlar va ularda hayvon obrazlarining namoyon boʻlishi, inson xarakteri va holatlarini, kundalik yashash tarzini qay yoʻsinda namoyon etishi oʻrganilgan.