BО‘LAJAK MADANIYAT XODIMLARINING BADIIY DIDINI RIVOJLANTIRISHDA SSENOGRAFIYA MASALALARI - Mamatqosimova, Nodira (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Mazkur maqolada bо‘lajak madaniyat xodimlarining badiiy didini rivojlantirishning badiiy omili sifatida ssenografiyadan foydalanish, ssenografiya nazariyasi va uning badiiy funksiyasi masalalari yoritilgan. Mavzu yuzasidan amaliy tavsiyalar ishlab chiqilgan.