JISMONIY TARBIYA MUTAXASSISLARINI KOMPETENTLI TAYYORLASHNING DIDAKTIK MASALALARI - Mustafayev, Yoqubjon (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Ushbu maqolada jismoniy tarbiya mutaxassislarini kompetentli tayyorlashning didaktik masalalari, boʻlajak jismoniy tarbiya va sport mutaxassislari kompetentligini rivojlantirishga ta’sir etuvchi didaktik ta’minot va unga qoʻyilgan talablar, didaktik ta’minotini modernizatsiyalash orqali ularda kompetentlik darajasini rivojlanganligining pedagogik diagnostikasini takomillashtirishga oid masalalar muhokama etilgan.