AMUDARYO SOHILI BOʻYLAB XALQARO KARVON YOʻLIDA RIVOJLANGAN OʻRTA ASR VA SHAHARLARI SAHIFASI - Sabirov, Mansurbek (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Maqolada Amudaryo oʻng va sohil hududlarida rivojlangan oʻrta asr shaharlari karvon yoʻllarida joylashishi tahlil qilingan.