OʻZBEK OLIMALARINING XALQARO ILM-FAN, MADANIYAT RIVOJIGA HAMDA FAN VA TEXNIKA TARAQQIYOTIGA QOʼSHGAN HISSALARI - Elboyeva, Shaxnoza (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Mazkur maqolada oʻzbek olimalarining xalqaro ilm-fan, madaniyat rivojiga, fan va texnika taraqqiyotiga qoʻshgan hissalari tahlil qilingan. Unda olimalarning ilmiy faoliyati, innovatsion ishlanmalari, xalqaro hamkorlikdagi loyihalari hamda ular tomonidan yaratilgan ilmiy maktablarning ahamiyati yoritilgan.