БОШҚАРУВ ФАОЛИЯТИДА СОҒЛОМ ВА ИЖОДИЙ МУҲИТНИ РИВОЖЛАНТИРИШДА БОШҚАРУВ КОМПЕТЕНЦИЯЛАРИ (HARD SKILLS) ВА (SOFT SKILLS) РАҲБАР ПРОФЕССИОНАЛИЗМИНИ ИФОДАЛАШ БИРЛИГИ СИФАТИДА - Байбаева, Мухайё; Имомов, Инъомиддин (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Ушбу мақолада раҳбарларнинг бошқарув фаолиятида соғлом ва ижодий муҳитни ривожлантиришда бошқарув компетенциялари (hard skills) ва (soft skills) раҳбар профессионализмини ифодалаш бўйича маълумотлар ёритилган.