MUSTAQILLIK YILLARIDA OʻZBEKISTONDA MADANIYAT SOHALARI RIVOJLANISHINING ASOSIY TENDENSIYALARI (QORAQALPOGʻISTON RESPUBLIKASI MISOLIDA) - Xujaniyazov, Uktam (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Mazkur ilmiy maqolada 2017-2023-yillarda Qoraqalpogʻiston Respublikasi madaniyati va sanʼati sohasidagi amalga oshirilgan islohotlar hamda mazkur sohalarda erishilgan yutuqlar haqida aytiladi.