OʻZBEKISTONNING SANOAT SOHASIDA KADRLAR TAYYORLASH SIYOSATI: ILMIY ASOSLAR VA DOLZARB MASALALAR - Esanova, Nilufar (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Ushbu maqolada Oʻzbekistonning sanoat sohasida kadrlar tayyorlash siyosatining ilmiy asoslari, mavjud tizimi hamda dolzarb muammolari tahlil qilinadi. Zamonaviy texnologiyalar va iqtisodiy talablar nuqtai nazaridan malakali kadrlar tayyorlash strategiyasi koʻrib chiqiladi. Maqolada sanoatning innovatsion rivojlanishi uchun kadrlar tayyorlash tizimini takomillashtirish yoʻllari va istiqbolli yoʻnalishlar koʻrsatib oʻtiladi.