KICHIK BIZNЕS VA XUSUSIY TADBIRKORLIK FAOLIYATINI RIVOJLANTIRISHNING ILGʻOR XORIJ TAJRIBASI - Asqarova, Nargiza (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Maqolada kichik biznes va xususiy tadbirkorlikni rivojlantirishning ilgʻor xorij tajribasini zamonaviy uslubiy yondashuvlari tahlili yoritib berilgan.