ZAMONAVIY TAʼLIM PARADIGMALARI (RAQAMLI TAʼLIM, KOMPETENSIYAVIY YONDASHUV, UZLUKSIZ TAʼLIM): IJTIMOIY-FALSAFIY TAHLIL - Rajabov, Ilxom (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Maqolada zamonaviy taʼlim paradigmalari – raqamli taʼlim, kompetensiyaviy yondashuv va uzluksiz taʼlim – ijtimoiy-falsafiy tahlil asosida oʻrganilgan. Taʼlimning mazmuni, metodologiyasi va qadriyatlar tizimi transformatsiyasi jarayonida inson omilining ustuvorligi asoslab berilgan.