ZOʻRAVONLIK IJTIMOIY-XATARLI XULQ-ATVOR SIFATIDA: MAZMUNI VA MOHIYATI, OQIBATLARI - Mamatnazarov, Lazizbek (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Mazkur maqolada zoʻravonlikning ijtimoiy xatarli xulq-atvor sifatidagi oʻrni, uning mazmuni va mohiyati, jamiyatga taʼsiri, ijtimoiy oqibatlari tahlil etilgan. Shuningdek, zoʻravonlikning qator koʻrinishlari, ularning ijtimoiy-falsafiy tahlillariga eʼtibor qaratilgan.