KORRUPSIYA TUSHUNCHASINING ILMIY-METODOLOGIK ASOSLARI - Aripov, Alisher (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Korrupsiya ijtimoiy xususiyatlari va uni profilaktikasining oʻziga xos ahamiyati, korrupsiyani falsafiy yondashuv orqali aniqlash natijalari, korrupsiyaning jamiyat hayotiga salbiy taʼsiri va uni bartaraf etishning falsafiy metodlari bayon etilgan.