OʻZBEKISTON IQTISODIYOTIDA GEOLOGIYA VA YENGIL SANOAT TARMOQLARI OʻRTASIDAGI INTEGRATSIYANING RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI - Doniyorova, Shaxnoza (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Maqolada Oʻzbekiston iqtisodiyotida geologiya va yengil sanoat tarmoqlari oʻrtasidagi integratsion jarayonlarning hozirgi holati, mavjud imkoniyatlar, muammolar hamda istiqboldagi rivojlanish yoʻnalishlari tahlil qilinadi.