YANGI DAVR GʻARB FALSAFASIDA INSON MUAMMOSI - Ergashev, Ozodbek (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Ushbu ilmiy maqolada yangi davr Gʻarb faylasuflarining inson tabiati va ijtimoiylashuv masalalariga oid qarashlari tadqiq etilgan. Xususan, maqolada insoniyat holatiga doir turli tarixiy nuqtai nazarlar yoritilgan hamda bu bilan bogʻliq muammolarga turlicha yondashuvlar mavjudligi aniqlangan.