INSON FАLSАFАSI - Xudoykulov, Azamat; Saidov, Shomahmud (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Ushbu maqolada inson falsafasining mohiyati, uning shakllanish jarayoni, insonning tabiiy va ijtimoiy jihatlari, shuningdek, inson erkinligi, tafakkur va maʼnaviy dunyosi masalalari tahlil qilinadi. Insonning jamiyatdagi oʻrni hamda falsafaning inson hayotidagi ahamiyati yoritilgan.