IBN SINONING “RISOLAYI FIL-HUZN” ASARINING FALSAFIY TAHLILI - Axatova, Dildora (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Abu Ali Ibn Sinoning “Risolayi fil-huzn”asarining falsafiy tahlili uzoq muddatli va oʻtkinchi qadriyatlar, huzn sabablari va ularni bartaraf etish yoʻllarini yoritadi.