AXBOROTLASHGAN JAMIYATDAGI IJTIMOIY OʻZGARISHLAR HAQIDA AYRIM MULOHAZALAR - Rasulov, Azizxon (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Maqolada axborotlashgan jamiyatdagi ijtimoiy muammolar, tahdid va xavf-xatarlar tahlil qilingan. Shuningdek mafkuraviy tahdidlarning turli xil usul va vositalari ishlab chiqilayotganligi, oddiy lekin jiddiy oʼzgarishlar mavjudligi oʻrganilgan. Axborot tahdidi madaniy-mafkuraviy tazyiqning eng xavfli qurol va maʼnaviy tahdidlarning asosiy shakli ekanligi taʼkidlanadi.