МЕҲНАТ БОЗОРИДА ИШЧИ КУЧИ РАҚОБАТБАРДОШЛИГИНИ ОШИРИШНИНГ ИЖТИМОИЙ-ИҚТИСОДИЙ АҲАМИЯТИ - Қурбонов, Сирожиддин (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Ушбу мақолада меҳнат бозорида ишчи кучи рақобатбардошлигини ошириш билан боғлиқ муаммоларнинг ҳал этилиши бўйича назарий ёндашувларни илмий жиҳатдан таҳлил этиш асосида мазкур тушунчанинг муаллифлик таърифи ишлаб чиқилиб, меҳнат бозорида ишчи кучи рақобатбардошлик ҳолати тадқиқ қилинган.