MINTAQANING IQTISODIY SALOHIYATI SAMARADORLIGINI OSHIRISH YOʻLLARI - Jumabayev, Adilbek (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2025)
Maqolada mintaqa iqtisodiy salohiyati samaradorligini oshirish yoʻllari yuzasidan Qoraqalpogʻiston Respublikasida moliyaviy salohiyat samaradorligi, investitsiya meʼyori, kapital qaytimi, kapital sigʻimi, iqtisodiy oʻsishning kapital sigʻimi, iqtisodiy oʻsish va ICOR koeffitsiyenti oʻzaro bogʻliqligi kabi koʻrsatkichlar tahlil qilinib, uning natijalari yuzasidan taklif va tavsiyalar berilgan.