O‘ZBEKISTON OLIY TA’LIMIDA KREDIT-MODUL TIZIMINING PEDAGOGIK ASOSLARI VA UNING TA’LIM JARAYONIGA TA’SIRI - Otamuratov, Maqsudbek (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2026)
Ushbu maqolada kredit-modul tizimining oliy ta’lim muassasalarida joriy etilishi va uning ta’lim samaradorligini oshirishdagi roli ko‘rib chiqiladi. Maqolada, shuningdek, rivojlangan davlatlar tajribasidan kelib chiqib, O‘zbekiston oliy ta’lim muassasalarida matematik ta’limni takomillashtirish uchun takliflar va tavsiyalarni o‘z ichiga oladi.