BOʻLAJAK OʻQITUVCHILARNI FORSAYT TADQIQOT METODLARI ASOSIDA KREATIV KOMPETENSIYALARI TAʼLIM TRAYEKTORIYASINI TASHKIL ETISH - Rahmonova, Nilufar (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2026)
Ushbu maqola pedagogik OTMning bakalavr taʼlim yoʻnalishida tahsil olayotgan talabalar uchun moʻljallangan. Boʻlajak oʻqituvchilarni kreativ pedagogik kompetensiyaga oid bilimlar bilan metodik qurollantirishda taʼlimning innovatsion tashkiliy-didaktik shakllarini qoʻllashning pedagogik shart-sharoitlari va sifat koʻrsatgichlari, axborot-didaktik taʼminoti tavsiflangan. Boʻlajak oʻqituvchilarni kreativ kompetensiyalarini Forsayt texnologiyalar asosida takomillashtirish metodikasi, innovatsion yondashuv asosida yoritilgan.