SUV TAʼMINOTI TIZIMINI RAQAMLASHTIRISH: MUAMMOLAR VA YECHIMLAR - Olimov, Islombek (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2026)
Maqolada O‘zbekistonda suv taʼminoti tizimini raqamlashtirish jarayoni, mavjud muammolar, normativ-huquqiy asoslar hamda suv resurslarini samarali boshqarishga qaratilgan amaliy yechimlar tahlil qilinadi.