OGAHIYNING SOʻZ VA NUTQ MASALALARIGA OID QARASHLARINING MAʼRIFIY MANBALARI - Babadjanova, Nazokat (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2026)
Ushbu maqolada Muhammad Rizo Ogahiyning soʻz xususidagi ijtimoiy qarashlari, til va nutq masalalariga oid qarashlarining maʼrifiy manbalari, shoirning soʻz qoʻllash va uning turli qirralarini namoyon qilib, tovlantira olish mahorati tahlil qilinadi.